Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde KOSGEB Finasman Dairesi Başkanı Mehmet Haşim Karaman katılımıyla “Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı” NTSO Hizmet Binası Toplantı Salonun’da gerçekleştirildi.
TOPLANTI DUYURUSU 24 Ocak 2022
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde KOSGEB Finasman Dairesi Başkanı Mehmet Haşim Karaman ve Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ın iştirakleriyle “Mikro ve Küçük İşletmelere Hızlı Destek Programı Bilgilen
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Nevşehir’e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen yemekli istişare toplantısında İl Protokolü ve NTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Parmaksız gece gündüz demeden halkın haber alma hakkı için fedakarca çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Ç
Nevşehir İli, Kozaklı İlçesi’nde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde kuruluş çalışmaları devam eden Nevşehir Kozaklı Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi proje konusu ve dosyası Tarım Bakanlığı tarafından onaylandı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız “Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM)” ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nin 2021 yılının son olağan toplantısı, küresel salgın kurallarına uygun olarak NTSO Meclis Salonu'nda düzenlendi.
Türkiye’deki tüm patates üreticilerini, tek bir çatı altında toplayarak sektörde güç birliği oluşturmak amacıyla Nevşehir'de kurulan Patates Üreticileri, Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (PÜSİAD) Üyeleri, çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla Nevş
Nevşehir İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Bahittin Murat Yakın, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce’yi makamında ziyaret etti.
Nevşehir İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Bahittin Murat Yakın, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret etti.