Eskişehir Ticaret Odası’nın Eski Yönetim Kurulu Başkanı ve Sarar Giyim AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti.
Sigortacılık sektörünün en önemli dağıtım kanalı olan sigorta acentelerini biraraya getiren Sigorta Acenteleri Kurultayı, TOBB İkiz Kulelerde gerçekleştirildi. İlk kez düzenlenen Kurultay’a ilimiz delegeleri Lokman Kozan, Aynur Dağ Yüksel, meslek komite t
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Nevşehir halkının Kurban Bayramı’nı kutladı.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile birlikte Trabzon’da bir dizi ziyaret ve etkinliklere katıldı.
TSE Nevşehir Belgelendirme Müdürü, Başdenetçi Erol Güneş ve TSE Aksaray İl Temsilcisi İsmail Karacan tarafından yapılan belge yenileme tetkiki sonunda, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın kalite yönetim sisteminin TSE EN ISO 9001: 2015 standardına uygun
BİMS Sanayiciler Derneği Başkanı Necdet Civelek, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri Serhat Sonugelen ve Adnan Karakaya ile birlikte Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız 'a nezaket ziyaretinde bulundular.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve NTSO, GTİ. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Düzce’de meydana gelen sel ve heyelan felaketi için geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundular. Hisarcıklıoğlu ve Parmaksız,
Kayseri Bölge Koordinatörlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Türk Standartları Enstitüsü Nevşehir Temsilciliği’nin, Nevşehir Belgelendirme Müdürlüğüne dönüştürülmesiyle ilgili olarak açıklama yapan Parmaksız;
Hollanda proje firmalarından PROWORK koordinatörlüğünde, Odamız ortaklığında yürütülen ERASMUS+ projesi SKILLS+ ın ikinci toplantısı HOLLANDA’nın Burgh – Haamstede şehrinde yapıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile birlikte Hakkari’de bir dizi ziyaret ve etkinliklere katıldı.