Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. ARİF Parmaksız, ‘21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin ve Rektör Yardımcısı Prof Dr. Mustafa Hilmi Çolakoğlu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı üyelerin 2020 yılı aidat ödemeleri için ayrılan süre 02 Kasım 2020 Pazartesi mesai bitiminde sona eriyor.
PARMAKSIZ’DAN TURİZM DESTEK PAKETİ HAKKINDA AÇIKLAMA Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, turizm destek paketi hakkında açıklamalarda bulundu.
Türkiye'deki tüm organize sanayi bölgelerinin çatı kuruluşu olan Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşunun (OSBÜK) 18. Olağan Genel Kurulu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda yapıldı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, videokonferans aracılığıyla gerçekleştirilen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İç Anadolu Bölge Toplantısı’na katıldı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle mesaj yayımladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Ahilik Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Parmaksız mesajında; “Ahilik felsefesi, Anadolu’da oluşturulmuş ve yüzyıllar boyu lonca teşkilatımıza ilham kaynağı olmuştur. A
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nda düzenlenen ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile TOBB Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı TOBB ETÜ Hu