İlk akredite olan 25 oda ve borsadan birisi olan Odamız, akredite olmayı başaran 115 oda arasından 25’inci olarak, belgesini TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen Akreditasyon Sertifika Töreni'yle almıştır.
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Manisa’da düzenlenen Bölgesel İstişare Toplantısı’na katılan NTSO ve GTİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız “Hız kesmeden bölgesel
NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız ve beraberindeki heyet Kayseri Bölgesel İstişare Toplantısına Katıldı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Gümrük Turizm İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız Ankara’da temas ve ziyaretlerine devam ediyor.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Gümrük Turizm İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulları Başkanı M. Arif Parmaksız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay’a makamında ne
Ürgüp Gümrük Müdürü Veli Murtaza Arslan ve Nevşehir KOSGEB Müdürü Ali Usta Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret ettiler.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İsmail Hakkı Aydoğan, NTSO üyelerini markaları ile ilgili aramalar konusunda uyardı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı 04 Şubat 2019 Pazartesi günü gerçekleştirildi.
CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Nevşehir CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette N TSO Başk
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.