Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız’ın katıldığı toplantı, T.C. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Milletvekilleri
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı, 64. ve 65. dönem Maliye Bakanı Naci Ağbal, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Nevşehir’de iş adamlarıyla NTSO'da bir araya geldi
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen Nevşehir Esnaf Buluşmasına katıldı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Nevşehir Programı kapsamında, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ‘ Sektörel Sorunlar ve Çözüm Önerileri İstişare Toplantısı’na katıldı.
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Çanakkale Zaferi’ni Birinci Dünya Savaşı içinde ayrı bir özelliği olan, tarihin akışını değiştiren,
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
İstihdam Seferberliği 2019 kapsamında tüm Türkiye’de başlayan çalışmalar çerçevesinde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde tanıtım toplantısı düzenlendi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Yıldız ve Genel Sekreter İ.Hakkı Aydoğan’ın katılımıyla Nevşehir Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komiteleri ilk toplantılarını NTSO Hizmet Binasında gerçekleştirdi.