Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek istişarede bulu
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Başkan Parmaksız, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:
Nevsehir Belediyespor Kulübü Başkanı Yusuf Kaya, Başkan vekili Mustafa Alevli ve Futbol Şube Sorumlusu Fatih Ün, Başkan Arif Parmaksız’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Ticaret Bakanı Ruhsar PEKCAN, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken ile birlikte Gaziantep’te bir dizi ziyaret ve açılış törenlerine katılan NTSO Başkanı M.Afir PARMAKSIZ , Gaziantep Belediyesi ve Gaziantep Ticaret Borsasın
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, “Sevinci ve hüznü birlikte yaşadığımız 2018’i geride bırakırken yeni yılın hepimize sağlık, huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyorum”
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulunan NTSO Yönetim Kurulu Başkanı Parmaksız ilk önce Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayır’ı makamında ziyaret etti.
TEBD İş Birliği Diyaloğu Projesi ilk çalıştayı 19 Aralık 2018 tarihinde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.
TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Erzurum’da bir dizi ziyaretlerde bulunan NTSO Başkanı Parmaksız, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası, Erzurum Ticaret Borsası’nda düzenlenen toplantılara katıldıktan sonra Erzurum Valisi Okay Memiş’i makamında
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı 30.11.2018 Cuma günü gerçekleştirildi.