Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen ve TSE COVİD – 19 Güvenli Hizmet denetiminden başarı ile geçti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanı Mehmet Arif Parmaksız, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’i ziyaret etti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan TSE tarafından yayınlanan COVID-19 GÜVENLİ ÜRETİM BELGESİ hakkında bilgiler verdi.
Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan’nın katılımıyla “Kooperatifçilik ve Kooperatifleşme” konulu toplantı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun LGS ve YKS Tedbirleri konulu ilgi emri Ek’te verilmiştir.
Valiler kararnamesiyle Çanakkale Valisi olarak atanan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’a veda ziyaretinde bulundu
Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İsmail Hak, Nevşehir Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt ve Ticaret Uzmanı Ferhat Dağ, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Nevşehir İl Koordinatörü Emrah Şenoğlu ve Nevşehir Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’a nezaket ziyare