Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurul ları Başkanı M. Arif Parmaksız Diyarbakır’da düzenlenen Reel ve Finans sektör temsilcilerinin buluşmasına katıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız Ankara Valisi Vasip Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Mevlid Kandili nedeniyle mesaj yayımladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı M. Arif Parmaksız, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu veTicaret Bakanı Ruhsar Pekcan Kapıkule Gümrük Kapısı ve TIR Parkı’nda incelemelerde bulundu.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası ve Ürgüp Ticaret Odası tarafından, Antalya’da düzenlenen 9. Yörex Fuarı’nda Nevşehir'e özgü ürünlerin tanıtımını yapılıyor.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı üyelerin 2018/2 Dönemi aidat ödemeleri için ayrılan süre 31.10.2018 Çarşamba mesai bitiminde sona eriyor.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, , Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın hazırladığı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin de en önemli işbirlikçi kurumları arasında yer aldığı Enflasyonla Mücadele Programı’nı destekled