TEBD İş Birliği Diyaloğu Projesi ilk çalıştayı 19 Aralık 2018 tarihinde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.
PARMAKSIZ ERZURUM’DA 20 Aralık 2018
TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Erzurum’da bir dizi ziyaretlerde bulunan NTSO Başkanı Parmaksız, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası, Erzurum Ticaret Borsası’nda düzenlenen toplantılara katıldıktan sonra Erzurum Valisi Okay Memiş’i makamında
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı 30.11.2018 Cuma günü gerçekleştirildi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurul ları Başkanı M. Arif Parmaksız Diyarbakır’da düzenlenen Reel ve Finans sektör temsilcilerinin buluşmasına katıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız Ankara Valisi Vasip Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Mevlid Kandili nedeniyle mesaj yayımladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı M. Arif Parmaksız, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu veTicaret Bakanı Ruhsar Pekcan Kapıkule Gümrük Kapısı ve TIR Parkı’nda incelemelerde bulundu.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 80. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.