5084 sayılı Kanunla gelen istihdam teşviklerinin 31 Aralık 2012’de sona ermesiyle, teşviklerden faydalanan üyelerimizin istihdam maliyetleri konusunda zor durumda kaldıkları dikkate alınarak gerek TOBB ve gerekse Hükümet temsilcilerine teşviklerin d
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı 29/07/2013 Pazartesi günü Oda Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
5 Ağustos 2013 Pazartesi günü Dedeman Otelde düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğine bütün üyelerimiz davetlidir. üyelerimizin İftar yemeğine katılımlarını bekler, saygılar sunarız.
Ramazan ayının 28. Gecesi olan 05 Mayıs Pazartesi günü Odamızca iftar yemeği düzenlendi.
Odamızca tertiplenen iftar yemeği münasebeti ile ilimize gelen TOBB Başkanı Sayın M.Rıfat Hisarcıklıoğlu,iftar yemeğinin ardından Odamıza gelerek Odamız meslek komite ve meclis üyeleri ile müşterek toplantı yaptı.
NTSOda “TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi” belge yenileme tetkiki gerçekleştirildi
Nevşehir çalışma ve İş Kurumu ve Odamız arasında Girişimcilik Eğitimleri verilmesi için protokol imzalandı.
Meclis Başkanımız Sayın Seyit İnce Başkanlığında Odamız toplantı salonunda Ağustos ayı meclis toplantısı yapıldı.
Nevşehir de yardıma muhtaç , ailesinde problemler yaşayan kadınlara yardım etmek amacı ile kurulmuş ve bu yönde faaliyetlerine ara vermeden devam eden Kapadokya Kadın Dayanışma Derneği yöneticileri Odamızı ziyaret ettiler.