Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yaptığı açıklamada; “Covid-19’un ekonomik etkilerini sınırlandırmak için iş dünyamızdan gelen diğer taleplerin ilgili Bakanlıklar ve Kurumlar nezdinde takibine devam etmekteyiz.” D
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız Kovid 19’un ekonomik etkilerinin ortadan kaldırılmasına karşı hayata geçirilen “Ekonomik İstikrar Kalkanı” içinde yer alan kredi destekleri hakkında açıklamalarda bulundu.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yaptığı açıklamada; “Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak üyelerimizden gelen talepleri Cumhurbaşkanlığımıza ve ilgili Bakanlıklara ilettik
23 Mart 2020 tarihi itibari ile yürürlüğe konulan ekonomi kalkanı tedbirleri kapsamında açıklama yapan Parmaksız şunları ifade etti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız COVİD-19’un ekonomik etkilerini sınırlandırmak için üyelerimizden gelen taleplerden 24 Mart itibari ile sonuçlananlar hakkında açıklamada bulundu.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız COVİD-19’un ekonomik etkilerini sınırlandırmak için üyelerimizden gelen taleplerden sonuçlananlar hakkında açıklamada bulundu.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız; Koronavirüs salgınının Türkiye'ye sıçramasının ardından alınacak tedbirleri görüşmek üzere Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanımız liderliğinde yapılan "Koronavirüsle Mücadele Eşgüdüm T
DUYURU 18 Mart 2020
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza gelen yazı ile Koronavirüs (COVID-19) isimli hastalığa karşı işyerlerinde üyelerimizce alınması gereken önlemler hakkında rapor hazırlandığı ifade edilmektedir.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin 105. Yıldönümü mesajı yayımladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, korona virüsü sebebiyle vatandaşların hassasiyetinden faydalanarak gıda, temizlik ve dezenfektan ürünlerinde spekülatif zam uygulayarak fırsatçılık yapmak isteyenlere müsaade edilm