Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Antalya Ticaret Borsası (ATB) tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteğiyle düzenlenen 10. Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX), ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilerine açtı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Albaraka Türk yetkililerinden Nevşehir Şube Müdürü Hasan Hüseyin Ünal ve Portföy Yöneticisi Mehmet Aslan, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek NTSO üyelerine özel avantajların sağlanacağı yeni finans paketini sundular
81 İlde aynı anda tüm Odalar ve Borsalar tarafından Barış Pınarı Harekatı’na ilişkin ortak basın toplantısı düzenlendi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı ile ilgili bir mesaj yayımladı.
Halkbank Kayseri Bölge Koordinatörü Hakan Yılmaz Kefkir, Bölüm Müdürü Cantürk Baltacı, Şube Müdürü Arzu Şanlı ve Müdür Yardımcısı Murat Saraç, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette NT
TOBB, TOBB ETÜ ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında düzenlenen “Mesleki İşbirliği Protokolü“ kapsamında kurulan ve başkanlığını Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın yaptığı Protokol Yürütme Kurulu, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız’a yapılan faal
Ürgüp Gümrük Müdürlüğü'nün B sınıfı bir gümrük olmasına rağmen, tüm ürünlerin ihracını yapmaya yetkili kılınması konusundaki çalışmalarından dolayı NESİAD temsilcileri NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız'ı makamında ziyaret etti.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Tüzün ve Meclis Üyesi Mustafa Edip Artun, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret etti.