TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, NTSO ve GTİ AŞ.Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile birlikte önce Mersin'de Narenciye Festivali’'ne ardından da Milas'ta Zeytin Hasatı Şenliği’ne katıldılar.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası himayesinde, TOBB Nevşehir Genç Girişimciler Kurulu tarafından Ahiler Kalkınma Ajansı’nın da desteğiyle “Yeni Nesil Patronlar – Ailede Birlik İşletmede Sürdürülebilirlik” konulu panel düzenlendi. Kapadokya Lodge Otel’de dü
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Ziraat Bankası Aksaray Bölge Yöneticisi Recep Özdemir, Aksaray Bölge Müdürü Korcan Şahin, Nevşehir Merkez Şube Müdürü Ömer Çay ve Nevşehir Sanayi Şube Müdürü Yusuf Ünsal’ı NTSO da
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı üyelerin 2019/2 dönemi aidat ödemeleri için ayrılan süre 31.10.2019 Perşembe mesai bitiminde sona eriyor.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Antalya Ticaret Borsası (ATB) tarafından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) desteğiyle düzenlenen 10. Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX), ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilerine açtı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Albaraka Türk yetkililerinden Nevşehir Şube Müdürü Hasan Hüseyin Ünal ve Portföy Yöneticisi Mehmet Aslan, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek NTSO üyelerine özel avantajların sağlanacağı yeni finans paketini sundular
81 İlde aynı anda tüm Odalar ve Borsalar tarafından Barış Pınarı Harekatı’na ilişkin ortak basın toplantısı düzenlendi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı ile ilgili bir mesaj yayımladı.