Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel ve Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçilen Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı ziyaret ederek
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız ev sahipliğinde TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Günseli Özen Başkanlığında, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu İç Anadolu Bölge toplantısı gerçekleştirildi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 106. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) A.Ş’nin gerçekleşen Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na tek aday olarak önerilen Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yeniden GTİ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçildi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, “12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü ” münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, bu akşam idrak edilecek olan mübarek Miraç Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından “Mesleki Eğitimi Tanıtma ve Yaygınlaştırma Projesi” tanıtım toplantısı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşti.
TOBB Nevşehir Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülper Gündüz Yassı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir açıklamada bulundu. Gülper Gündüz Yassı açıklamasında;
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Parmaksız Mesajında ,“Kadınlarımız; bizlerin en iyi şekilde yetişmesini sağlayan, gelecek nesillerin mimarlarıdırlar. T
TOBB Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurul Başkanı Gülper Gündüz Yassı faaliyetleri hakkında basın toplantısı gerçekleştirdi.