Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’dan 30 Ağustos Zaferi’nin 98'nci yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik Belgelendirme A.Ş. tarafından yürütülen mesleki yeterlilik belgesi sınavları yapılmaya devam ediyor.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olağan haftalık toplantısı yapıldı. Sosyal mesafe kurallarının uygulandığı toplantıya, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir TB Yönetim Kurulu Başkanı İ
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 26-30 Ağustos Zafer Haftası ve Malazgirt Zaferinin 949. Yıldönümü dolayısıyla açıklamada bulundu:
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti’nin kundaklanan aracıyla ilgili olarak geçmiş olsun mesajı yayınladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, geçtiğimiz günlerde Resmî Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren ve ilçe bazlı teşvik sisteminin önünü açan karara ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında 14 Mart 2020 itibari ile yasaklanan sıcak hava balon uçuşları 22 Ağustos 2020 tarihinde sosyal mesafe ve hijyen kuralları çerçevesinde tekrar başladı. Uçuşların tekrar başlaması ile ilgili olarak Nevşehir Ticaret ve Sana
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen ve hizmet kurumlarının her yıl denetime tabii tutulduğu TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ne uygunluk (gözetim) denetimini başarıyla geçirdi. TSE Baş denetçi
Cumhurbaşkanlığının himayelerinde Suriye'nin İdlib kırsalındaki güvenli bölgede inşa edilen geçici barınma evleri için Nevşehir Valiliği öncülüğünde, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası, Nevşehir Belediyesi ve BİMS Sanayicileri Der
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 17 Ağustos Marmara Depreminin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.