Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Yıldız ve Genel Sekreter İ.Hakkı Aydoğan’ın katılımıyla Nevşehir Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu İcra Komiteleri ilk toplantılarını NTSO Hizmet Binasında gerçekleştirdi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam Alemi’nin kandilini kutladı.
TOBB iştiraki Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş. (GTİ) tarafından modernize edilen Sarp Gümrük Kapısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Gürcistan Maliye Bakanı Ivane Matchavariani, Gürcistan Ekonomi ve Sürdürülebilir Kalk
Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Defterdarı Orhan Taş Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı ziyaret etti.
Ticaret Bakanlığı tarafından yayımlanan Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ile; Emlak Danışmanları ve Emlak Bürosu sahipleri için Mesleki Yeterlilik Belgesi zorunlu hale geldi. Gerçek kişilerde ve esnaf/sanatkarda, firma sahibi, Tüzel kişilerde temsile yetkili
İlk akredite olan 25 oda ve borsadan birisi olan Odamız, akredite olmayı başaran 115 oda arasından 25’inci olarak, belgesini TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenen Akreditasyon Sertifika Töreni'yle almıştır.
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Manisa’da düzenlenen Bölgesel İstişare Toplantısı’na katılan NTSO ve GTİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız “Hız kesmeden bölgesel
NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız ve beraberindeki heyet Kayseri Bölgesel İstişare Toplantısına Katıldı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Gümrük Turizm İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız Ankara’da temas ve ziyaretlerine devam ediyor.