Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl aidat ve belge hizmeti fiyatlarına Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla zam yapılmazken, yılın ilk aidatını ise İşadamı Tuncay Türkmen ödedi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin  (TOBB) , Pekin Ticaret Müşavirliğinden alınan bir yazıya atfen,
DEİK ve Slovenya Yatırım Ajansı (SPIRIT) işbirliğiyle 16 Ocak 2014 Perşembe günü, 10.30-15.00 saatleri arasında Ceylan Intercontinental Hotel / İstanbulda “Slovenya Yatırım Semineri” düzenlen
V. Türk İhraç ürünleri Sergisi Türkmenistanın başkenti Aşkabatta, 11 - 13 Şubat 2014 tarihlerinde düzenlenecektir.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunca uygulanan IPARD Programı değişikliği önerileri Avrupa Birliği Komisyonu tarafından onaylanmıştır.
Ahiler Kalkınma Ajansı, Sektörel Rekabet Edebilirlik 2014 Yılı Mali Destek Programı kapsamında ilana çıkmış bulunmaktadır.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle yazılı bir açıklama yayınladı.
2014 Şubat Fuar Listesi aşağıda verilmiştir.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası konusunda önemli avantajlar sağlayacak bir anlaşmaya imza attı.