Nevşehir Ticaret ve Sanayi  Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ve Meclis Başkanı  Seyit İnce J. Kd. Albay Metin Alkayayi ziyaret etti.
Geçtiğimiz hafta  Dünya Gümrük örgütü tarafından yaptığı başarılı çalışmalar sebebiyle  Liyakat  Belgesi ile ödüllendirilen NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız Meclis Topl
19-23 Ekim 2014 tarihleri arasında Fransanın başkenti Pariste düzenlenecek olan “SIAL 2014 Uluslararası Gıda Fuarının Türkiye milli katılım organizasyonu gerçekleştirilecektir.
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)  İl Müdürü Mehmet Ali Yıkarbaba, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Odamız Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan ile bir süre görüştü.
06-09 Mart 2014 tarihleri arasında Mersin 9. Uluslararası Tarım Fuarı düzenlenecektir.
Nevşehir Defterdarı  Hatice İşcen Ercoşman Vergi Haftası sebebiyle Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Meclis Başkanı Seyit İnce ile bir  süre görüştü.
Türk Hava Yolları (THY) Nevşehir Müdürü  Osman Taha Küçük ve Anadolu Jet  yetkilileri  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret  ederek 30 Nisan 2014 tarihinde başlayacak Anadolu Jet Antaly
Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü tarafından  düzenlenen  mevzuatlar bilgilendirme toplantısı Nevşehir Ticaret Borsası  Toplantı Salonunda yapıldı.
17 Şubat 2014 TOBB Plaza, İstanbulda İskenderiye Beyt-ül Amel İşadamları Derneği üyeleri ile ikili görüşmeler gerçekleştirilecektir.
Haziran 2014 ihracat verileri Türkiye İhracatçılar Birliği (TIM) tarafından açıklandı.