SOÇİ TANITIM TOPLANTISI 2014-08-14 10:00:13
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası İspanyanın Castellon Ticaret Odası ile iki ülke arasındaki turizm ve tanıtım ağının geliştirilmesi amacıyla işbirliği yapacak.
Malezya Melakka Eyaletinin Başbakanı Sn. Idris Bin Haron, beraberinde üst düzey bürokrat heyeti ve bölgenin önemli firmaları ile İstanbula gelmektedir.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi  Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ve Meclis Başkanı  Seyit İnce J. Kd. Albay Metin Alkayayi ziyaret etti.
Geçtiğimiz hafta  Dünya Gümrük örgütü tarafından yaptığı başarılı çalışmalar sebebiyle  Liyakat  Belgesi ile ödüllendirilen NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız Meclis Topl
19-23 Ekim 2014 tarihleri arasında Fransanın başkenti Pariste düzenlenecek olan “SIAL 2014 Uluslararası Gıda Fuarının Türkiye milli katılım organizasyonu gerçekleştirilecektir.
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)  İl Müdürü Mehmet Ali Yıkarbaba, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Odamız Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan ile bir süre görüştü.
06-09 Mart 2014 tarihleri arasında Mersin 9. Uluslararası Tarım Fuarı düzenlenecektir.
Nevşehir Defterdarı  Hatice İşcen Ercoşman Vergi Haftası sebebiyle Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek Meclis Başkanı Seyit İnce ile bir  süre görüştü.
Türk Hava Yolları (THY) Nevşehir Müdürü  Osman Taha Küçük ve Anadolu Jet  yetkilileri  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret  ederek 30 Nisan 2014 tarihinde başlayacak Anadolu Jet Antaly