TOBB Nevşehir Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülper Gündüz Yassı ve İcra Komitesi üyeleri Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Ankara'da faaliyet gösteren Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca ve beraberindeki heyet Nevşehir Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Genç Nevşehirliler Derneği Onursal Başkanı M. Arif Parmaksız'a nezaket ziyaretinde bulundu
Cumhuriyet Halk Partisi Ekonomi Masası Heyeti, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda iş dünyası ile ekonomik sorunları ve taleplerini değerlendirdi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan, 7256 sayılı Kanun kapsamında aidat yapılandırması için en geç 28 Şubat a kadar başvuru yapılması gerektiğini bildirdi.
Başkan Parmaksız Regaip Kandili kutlama mesajı yayımladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ve NTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında yürütülen Skills Plus AB projesinin ulusal yarışma etkinlikleri H.Rasim Uzer Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinin katılımı ile Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile AB Türkiye Delegasyonu tarafından gerçekleştirilen ziyaret kapsamında AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Nikolaus Meyer-Landrut ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile beraberindeki heyet Nevşehir’i ziyaret etti.