Halkbank Kayseri Bölge Koordinatörü Hakan Yılmaz Kefkir, Bölüm Müdürü Cantürk Baltacı, Şube Müdürü Arzu Şanlı ve Müdür Yardımcısı Murat Saraç, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette NT
TOBB, TOBB ETÜ ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında düzenlenen “Mesleki İşbirliği Protokolü“ kapsamında kurulan ve başkanlığını Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın yaptığı Protokol Yürütme Kurulu, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız’a yapılan faal
Ürgüp Gümrük Müdürlüğü'nün B sınıfı bir gümrük olmasına rağmen, tüm ürünlerin ihracını yapmaya yetkili kılınması konusundaki çalışmalarından dolayı NESİAD temsilcileri NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız'ı makamında ziyaret etti.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Tüzün ve Meclis Üyesi Mustafa Edip Artun, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı makamında ziyaret etti.
NTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız Tokat’ta bir dizi ziyaret ve etkinliklere katıldı.
Vatanı, milleti, bayrağı, milli marşı, soydaşları ve kutsal değerleri için savaşarak bizim bu kutsal topraklarda hür bir şekilde yaşamamız için Gazi ve Şehit olan bütün vatan evlatlarına 19 Eylül Kahramanlık Günü münasebeti ile tekraren şükranlarımızı su
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası, Nevşehir Çalışma ve İŞKUR İl Müdürlüğü ve Özel Versa Hastanesi arasında MEGİP işbirliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında 8 kişiye mesleki eğitim verilecek.
TOBB Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile birlikte Ukrayna’da bir dizi ziyaret ve etkinliklere katıldı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 97. Yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
Ülkemizin en önemli sorunlarından birisinin genç işsizlik olduğunu belirten Parmaksız; “Firmalarımız nitelikli eleman bulamamaktan, gençlerimiz iş bulamamaktan şikâyetçi. Biz TOBB olarak geçtiğimiz aylarda Milli Eğitim ile imzaladığımız protokol ile bun