Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Nevşehirin il oluşunun 60. Yıldönümü sebebiyle düzenlenen iftar yemeği Dedeman Otelinde gerçekleşti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası M. Arif Parmaksız Kadir Gecesi sebebiyle yazılı bir basın açıklaması yaparak başta Nevşehirliler olmak üzere tüm İslam Aleminin Kadir Gecesini kutluyor, bu gecenin hayırlara vesile olmasını niyaz ed
 22-26 Eylül 2014 tarihlerinde, Hırvatistanın Zagrep, Dubrovnik ve Split şehirlerinde II. Küresel Girişimcilik Kongresi düzenlecektir.
5. Euro-Asia Expo 2014” sergisinin, 12-14 Eylül 2014tarihlerinde, Kazanda düzenlenecektir.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasında bayramlaşmanın bayramın 2. Günü olan 29 Temmuz 2014 Salı günü  saat 14.00 de yapılacağı bildirildi.
NTSO Genel Sekreteri İ. Hakkı AYDOĞAN, Karayolu Taşıma Yönetmeliğinde belge sahipleri lehine önemli değişiklikler gerçekleştirilerek toplam ağırlığı 3 bin 500 kg.ı geçmeyen araçlar için düzenlenen K1* ve K
TOBBun Iraktaki Türkmenler ve Gazzeye göndereceği 25 TIR dolusu gıda malzemesi AFADa teslim edildi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yardımların 25 tır içerisinde 25 bin gıda paketi şeklinde 25 bin mağdur aileye ul
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından sanayi ve hizmet sektörlerindeki işletmelerin uygulamış oldukları verimliliği artırma projelerini teşvik etmek amacıyla her yıl “Verimlilik Proje ödülleri” verilecektir.
Sırbistanda yeni özelleştirme Kanununun 2 Ağustos 2014 tarihinde Sırbistan Parlamentosunda kabul edildiği, 13 Ağustos 2014 tarihinde yürürlüğe girdiği bildirilmektedir.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası  tarafından üyelerine yönelik “Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri” düzenlenecek.