Ahiler Kalkınma Ajansı, Sektörel Rekabet Edebilirlik 2014 Yılı Mali Destek Programı kapsamında ilana çıkmış bulunmaktadır.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız 10 Ocak çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle yazılı bir açıklama yayınladı.
2014 ŞUBAT FUAR LİSTESİ 2014-01-13 10:51:48
2014 Şubat Fuar Listesi aşağıda verilmiştir.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası konusunda önemli avantajlar sağlayacak bir anlaşmaya imza attı.
İrandaki Jahan Parsian International Investment Company tarafından Türkiye-İran Uluslararası Yatırım Fırsatları, Ticari ve Sanayi İşbirliği Tanıtım Konferansının düzenleneceği bildirilmektedir.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İsmail Hakkı Aydoğan yaptığı açıklamada 30 Aralık 2013 tarihinden bu yana  K Belgeleri ile ilgili iş ve işlemlerin yapılamadığını söyledi.
Türkiye İstatistik Kurumu (TüİK)   Nevşehir Bölge Müdürü üzeyir Karakuş yazılı bir açıklama yaparak bugüne kadar işyerlerine yapılan kurum araştırmalarıyla ilgili anket forumlarının bundan sonra sad
Güney Afrika Cumhuriyetinin KwaZulu Natal Bölgesinin ticaret ve yatırım tanıtım ajansı İstanbulda Türk işadamları ile görüşmeler gerçekleştirmeyi planlamaktadır.
Fransa Cumhurbaşkanının resmi Türkiye ziyareti kapsamında, TOBB ve DEİK işbirliğiyle 28 Ocak 2014 İstanbulda “Türk – Fransız İş Forumu” düzenlenecektir.