Nevşehir İl Müftüsü Yakup öztürk,  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnceyi ziyaret ederek bir süre görüştü.
Son günlerde Türkiyenin gündemine oturan iş kazaları sonrasında denetimlerin sıklaştırılacağı sinyalini veren hükümetin yaptırımlarının da ağır olması bekleniyor.
çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü sorumluluğunda alt çalışma grubu oluşturularak bir anket hazırlanmıştır.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası 2014 yılı 3. Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. Meclis üyeleri, Yönetim Kurulu üyeleri ve Meslek Komitesi üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis S
Nevşehir Ticaret Odası Yönetimi Islah Organize Sanayi Bölgesinde bulunan sanayiciler ile iftar yemeğinde biraraya geldi.
Nevşehir Gazeteciler  Cemiyeti Yönetim Kurulu  üyeleri , Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu  Başkanı M. Arif Parmaksızı ziyaret ederek bir süre görüştüler.
Sri Lanka (Seylan) Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 5-6 Ağustos 2014 tarihinde Kolomboda “2014 Sri Lanka Ekonomi Zirvesİ düzenlenecektir.
İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT)nın bağlı kuruluşlarından biri olan İslam Ticareti Geliştirme Merkezi (ICDT) ile işbirliği içinde, daha öncesinde Muslim World BIZ olarak bilinen, “5. OIC World BIZ 2014”ün 10-14 Ka
İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksıza veda ziyaretinde bulundu.
Tataristan Uluslararası Yatırım Şirketi CEOsu Murad Yandievin Kazan Başkonsolosluğumuza gönderdiği mektupta özetle aşağıdaki konuların yer aldığı belirtilmektedir