Vietnam 2020 yılına kadar yapmayı plandığı 127 proje ile yabancı yatırımcıları bekliyor.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası  Genel Sekreteri  İ. Hakkı  Aydoğan ,Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelere  Hijyen Eğitimi  verileceğini belirterek, bu eğitimi almak isteyen üyelerin 03 Temmuz 2014 tarihine kadar N
18-21 Eylül 2014 tarihleri arasında, Van Tuşba Kongre ve Fuar Merkezinde 5. Van Turizm ve Seyahat Fuarı yapılacaktır.
Nevşehir İl Müftüsü Yakup öztürk,  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnceyi ziyaret ederek bir süre görüştü.
Son günlerde Türkiyenin gündemine oturan iş kazaları sonrasında denetimlerin sıklaştırılacağı sinyalini veren hükümetin yaptırımlarının da ağır olması bekleniyor.
çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü sorumluluğunda alt çalışma grubu oluşturularak bir anket hazırlanmıştır.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası 2014 yılı 3. Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. Meclis üyeleri, Yönetim Kurulu üyeleri ve Meslek Komitesi üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis S
Nevşehir Ticaret Odası Yönetimi Islah Organize Sanayi Bölgesinde bulunan sanayiciler ile iftar yemeğinde biraraya geldi.
Nevşehir Gazeteciler  Cemiyeti Yönetim Kurulu  üyeleri , Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu  Başkanı M. Arif Parmaksızı ziyaret ederek bir süre görüştüler.
Sri Lanka (Seylan) Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 5-6 Ağustos 2014 tarihinde Kolomboda “2014 Sri Lanka Ekonomi Zirvesİ düzenlenecektir.