Anadolu İllerine inceleme ziyaretleri yapan Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Oda üyeleri Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
Nevşehir Garnizon ve Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Metin Alkaya Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksızı ziyaret etti.
Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamit özkök Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksızı ziyaret etti.
TOBB dan Odamıza gelen yazıda, Belgrad Büyükelçiliğimizden alınan bilgiye istinaden, Sırbistan Başbakanı Aleksandar Vuciç tarafından gündeme getirilen ulaştırma projelerine ilişkin Sırbistan basınında yer alan bilg
İnşaat malzemecileri derneklerini bir çatı altında toplamak amacıyla kurulan Tesisat ve İnşaaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED), 11 Kasım 2014 tarihinde İstanbul Grand Cevahir Otel Kongre ve Sergi Sarayında “İnşaat Sektötü
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Eylül Ayı Meclis Toplantısı  yapıldı. Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanısıra  Disiplin Kurulu ve Meslek Komitesi Başkanları´nın katıldığı toplantının açış konuşmasını yapan  Meclis Başkanı Seyit İnce, İş Güvenliği ve
Türk-Rus Hükümetlerarası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) 13. Dönem Toplantısı 2014 yılı Kasım ayının 2. haftasında Rusya'da gerçekleştirilmesinin öngörülmektedir.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası´nin üyelerine yönelik düzenlediği "6552 Sayıl Kanun Bilgilendirme Toplantısı" yapıldı.
ITALY RESTARTS MILANO 2014-10-13 00:05:00
İtalya´nın Milano şehrinde 9-10 Aralık 2014 tarihleri arasında " İtalia Restart Milano" Toplantıları ve İkili Görüşmeleri gerçekleştirileceği bildirilmekte olup, enerji, bioteknoloji,havacılık, telekominikasyon, tarım teknolojileri ve gıda sanayi sektörl