%50 Hibe Destekli Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi 2.Dönem 4.Etap Tebliği yürürlüğe girmiştir.Müracaat süresi 24 Aralık 2014 günü mesai bitimine kadardır.
Türkiye-Şili II. Dönem Karma Ekonomik Komisyonu Toplantısının, Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ömer Çelik eşbaşkanlığında, 1-2 Aralık 2014 tarihleri arasında Ankara´da gerçekleştirilmesinin planlandığı belirtilmektedir.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliği tarafından yapılan yazılı bir açıklama ile Oda Üyeleri´nin, 6552 Sayılı Yasa´nın ilgili madde gereğince Oda aidatlarının yeniden yapılandırılması için son başvuru tarihinin 01.Aralık 2014 tarihi ol
Nevşehir İş-Kur Müdürlüğü tarafından düzenlenen 3. Kariyer Fuarı´nda konferans veren Sanko Holding Onursal Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, "İnsanların doğduğu topraklara borcu vardır." Dedi.
İstanbul Ticaret Odası´ndan gelen yazıda , Ekonomi Bakanlığı´nın verdiği görev ve yetkiye istinaden 13-17 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Hannover 2015 Sanayi Fuarı Türkiye Milli Katılım organizasyonunun odalarca gerçekleştirileceği bildir
İhraç edilen ürün beraberinde kullanılan ahşap ambalaj malzemelerin uluslararası mevzuata uygun olmamaları sebebiyle 2014 yılı Eylül ve Ekim ayına ait 19 adet bildirim alındığı belirtilmiştir. Alınan bildirimlerin büyük bir kısmının bitkisel ve hayvansal
Resmi İstatistik Programı kapsamında verilerin derlenmesinden sorumlu olan kurum ve kuruluşlarca üretilmekte olan ekonomik ve sosyal göstergelere ilişkin istatistikler Tobb tarafından güncel olarak takip edilmektedir.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde Türkiye Çevre Koruma Vakfı tarafından 25-29 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya'da "2023'e Doğru Atık Yönetimi Sempozyumu" gerçekleştirilecektir.
02/08/2013 tarihli ve 28726 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6495 Sayılı Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun´un ikinci maddesi ile 6948 Sayılı Sanayi Sicil Kanununa eklenen geçici maddeye göre ; faaliyette olup ol