çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü sorumluluğunda alt çalışma grubu oluşturularak bir anket hazırlanmıştır.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası 2014 yılı 3. Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. Meclis üyeleri, Yönetim Kurulu üyeleri ve Meslek Komitesi üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis S
Nevşehir Ticaret Odası Yönetimi Islah Organize Sanayi Bölgesinde bulunan sanayiciler ile iftar yemeğinde biraraya geldi.
Nevşehir Gazeteciler  Cemiyeti Yönetim Kurulu  üyeleri , Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu  Başkanı M. Arif Parmaksızı ziyaret ederek bir süre görüştüler.
Sri Lanka (Seylan) Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 5-6 Ağustos 2014 tarihinde Kolomboda “2014 Sri Lanka Ekonomi Zirvesİ düzenlenecektir.
5. OIC WORLD BIZ 2014 2014-07-17 16:13:28
İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT)nın bağlı kuruluşlarından biri olan İslam Ticareti Geliştirme Merkezi (ICDT) ile işbirliği içinde, daha öncesinde Muslim World BIZ olarak bilinen, “5. OIC World BIZ 2014”ün 10-14 Ka
İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Dursun Ertuğrul Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksıza veda ziyaretinde bulundu.
Tataristan Uluslararası Yatırım Şirketi CEOsu Murad Yandievin Kazan Başkonsolosluğumuza gönderdiği mektupta özetle aşağıdaki konuların yer aldığı belirtilmektedir
Dünya İslami Ekonomi Forumu (WIEF) İşkadınları Ağı (WDN) tarafından 4. Bölgesel WIEF Online Pazarlama çalıştayı, 18-22 Ağustos 2014 tarihlerinde, Harbour View Hotel Kuching Sarawak, Malezyada düzenlenecektir.
YATIRIM FIRSATLARI 2014-07-11 14:30:40
İranın Kish Serbest Bölgesinde yabancı işadamlarına ve yatırımcılara vergi muafiyeti ve ucuz insan gücü temini gibi ayrıcalıklar sunulduğu bildirilmekte ve bu kapsamda, özellikle konfeksiyon alanında yatırım yapmak isteye