Türkiye-AB Gümrük Birliği Ortak Komitesi (GBOK), Gümrük Birliği'ni doğrudan ilgilendiren alanlarda ortaya çıkan sorunların çözümü ve Birliğin düzgün işleyişinin temin edilmesi amacıyla oluşturulmuş olup, 31.Dönem GBOK Toplantısı 11 Eylül 2014 tarihinde An
Turizm sektörünün lokomotif sektör olduğu Nevşehir´de sanayideki gelişme de kendini gösterirken, Nevşehir sanayicileri de teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyor.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen "Patent Marka ve Tasarım Bilgilendirme" toplantısı 12 Mart 2015 Perşembe günü saat 13.30´da NTSO Toplantı ve Eğitim Salonu´nda gerçekleşecek.
Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu ile Gazi Üniversitesi arasında işbirliği protokolü gereği, Turistlere hizmet veren işletme sahip ve çalışanlarına yönelik olarak Federal Almanya´da yerleşik Friedrich Ebert Vakfı destekleriyle ilimizde Gazi Üniv
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´nin en Büyük Şirketi olan Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.ş Yönetim Kurulu Başkanlığı´na yeniden M. Arif Parmaksız seçildi.
Bosna Hersek´in başkenti Saraybosna´da daha önce 5 defa gerçekleştirilen ve önemli iş anlaşmalarına vesile olan Bosna-Hersek Türk Ürünleri Fuarı, 6. kez Türk girişimcisine Bosna Hersek ve Balkan ülkelerinin profesyonelleri ile buluşma imkanı sağlayacaktır
Kısa adı KEİB olan Karadeniz Ekonomik İş Birliği Rusya Konseyi Türkiye Temsilcisi Erdoğan Gündüz Polat ve beraberindeki heyet Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce´yi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen "Patent Marka ve Tasarım Bilgilendirme" toplantısı NTSO Toplantı ve Eğitim Salonu´nda yapıldı.
Dünya Odalar Kongresi´nin dokuzuncusu 10-12 Haziran 2015 tarihlerinde, Milletlerarası Ticaret Odası Dünya Odalar Federasyonu tarafından, Torino Ticaret Odası işbirliğinde, İtalya´nın Torino kentinde düzenleneceği bildirilmiştir.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız, Nevşehir´de faaliyet gösteren Turistik Halı sektör temsilcileri ile bir araya gelerek 2015 turizm sezonu öncesi çözüm bekleyen sektörel problemler konusunda fikir alışverişinde bulundu.