Nevşehir BİMS Sanayiciler Derneği Başkanı Yılmaz Özaltın ve Yönetim Kurulu üyeleri M. Arif Parmaksız´a, GTİ Yönetim Kurulu Başkanlığı´na yeniden seçilmiş olması sebebiyle bir kutlama ziyareti gerçekleştirdi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Gümrük ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı´na yeniden seçilen M. Arif Parmaksız´ı ziyaret etti.
Ülkemizin önemli geleneksel tatlılarından biri olan Antep Baklavası´nın Gaziantep Sanayi Odası tarafından, Türk Patent Enstitüsü ve Avrupa Birliği-Tarım ve Gıda Komisyonu nezdinde tescillenerek kendine özgü özelliklerinin korunması sağlanmıştır.
27 Mart 2015 Cuma günü saat 15:00 `te NTSO binasında gerçekleştirilecek olan Bilim Sanayi ve Teknoloji Destekleri Bilgilendirme Toplantısına tüm üyelerimizin ilgi ve katılımını bekleriz.
Ekonomi Bakan Yardımcısı Sayın Adnan YILDIRIM başkanlığında, Ekonomi Bakanlığı koordinasyonu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) organizasyonunda 06 - 09 Nisan 2015 tarihlerinde Hindistan'ın Mumbai şehrine yönelik olarak bir Ticaret Heyeti programı gerçek
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası , Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası ve Nevşehir Ticaret Borsası 2015 yılı ilk müşterek toplantısı Ürgüp´te yapıldı. 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanunu gereğince İlde bulunan Oda ve Borsalar´ın müşterek k
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası´nın Ulusal Ajans Hibesi ile gerçekleştirmeye hak kazandığı "Nitelikli Girişimcilerle Sürdürülebilir İşletmeler (SEQUEL) projesi ilk toplantısı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası´nda gerçekleştirildi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler her ay olduğu gibi Aylık Meclis toplantısı öncesi NTSO Yönetim Kurulu Başkanlı M. Arif Parmaksız Başkanlığı´nda bir araya geldi.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı´nın Türkiye genelinde başlattığı Kamu Üniversite ve Sanayi İşbirliği toplantısı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası´nda gerçekleştirildi.