Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğrencileri Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız´a Şükran Plaketi verdi.
Nevşehir Yardımsevenler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız´ı ziyaret ederek NTSO´nun bu güne kadar Dernek için yaptığı katkılar ve yardımlardan ötürü teşekkür etti.
Çağlayan Adliyesi´nde rehin alındıktan sonra şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz ile ilgili bir basın açıklaması yapan, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, "Milletimizin başı sağ olsun. Şehit Savcımıza Allah´tan
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Enstitüsü Müdürlüğünden TOBB´a gönderilen 20/01/2015 tarihli ve 97984980/209.03/519 sayılı "Laboratuvar Yetkilendirme" konulu yazı ekte sunulmaktadır.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Anadolujet´in NTSO garantörlüğünde başlattığı Antalya-Kapadokya uçak seferlerinin Antalya´ya gelen turistlerin Kapadokya Bölgesi´ne transferini sağlayarak bölge turizmine öneml
Meram Elektrik Dağıtım Şirketi MEDAŞ´tan yapılan açıklamaya göre 12.04.2015 Pazar günü saat 09.00 ile 16.00 saatleri arasında şehrin bazı bölgelerinde programlı elektrik kesintisi yapılacak.
Nevşehir´de Patates tohumu üretimi yapan bir firma, Türkiye'de özel sektöre ait ilk yerli ıslah patates tohumunun tescil ettirdi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız Polis Haftası sebebiyle yazılı bir mesaj yayınlayarak Türk Polis Teşkilatı´nın 170. Kuruluş yıldönümünü kutladı.
Gümrük Bakanlığı Risk Yönetimi ve Kontrol Genel Müdürlüğü´nden yapılan bir açıklamada, 20.12.2014 tarih ve 2921 sayılı Resmi Gazete´de yayımlanarak yürürlüğe giren Gümrük Genel Tebliği Yükümlü Kayıt ve Takip Sistemi (Seri No:1) ile gümrük işlemlerine iliş
13-16 Mayıs 2015 tarihleri arasında Bursa´da düzenlenecek olan Balkan Ticaret Fuarı ve Kongresi ile altyapı, ulaşım, haberleşme, enerji santralleri, inşaat ve belediye ihtiyaçları ile ilgili mal ve hizmet üreten Türk yatırımcıları ilgili Balkan muhataplar