Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İ. Hakkı AYDOĞAN, Aksaray Ticaret Borsasının yeni hizmet binası ve depo yapım işi ihalesine çıktığını belirtti.
Almanyanın Münih şehrinde 19-24 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenecek Bau 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı Türkiye Milli Katılım organizasyonunun İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir.
ÇEVRE İZİNLERİ DUYURUSU 2014-09-19 09:41:33
çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün yaptığı duyuruya göre 10.09.2014 tarih ve 29115 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan, 01/11/2014 tarihinde yürürlüğe girecek yeni “çevre İzin ve Lisans
  Anadolu İllerine inceleme ziyaretleri yapan Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Oda üyeleri Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.
Nevşehir Garnizon ve Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Metin Alkaya Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksızı ziyaret etti.
Aksaray Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamit özkök Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksızı ziyaret etti.
TOBB dan Odamıza gelen yazıda, Belgrad Büyükelçiliğimizden alınan bilgiye istinaden, Sırbistan Başbakanı Aleksandar Vuciç tarafından gündeme getirilen ulaştırma projelerine ilişkin Sırbistan basınında yer alan bilg
İnşaat malzemecileri derneklerini bir çatı altında toplamak amacıyla kurulan Tesisat ve İnşaaat Malzemecileri Federasyonu (TİMFED), 11 Kasım 2014 tarihinde İstanbul Grand Cevahir Otel Kongre ve Sergi Sarayında “İnşaat Sektötü
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Eylül Ayı Meclis Toplantısı  yapıldı. Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yanısıra  Disiplin Kurulu ve Meslek Komitesi Başkanları´nın katıldığı toplantının açış konuşmasını yapan  Meclis Başkanı Seyit İnce, İş Güvenliği ve