Hollanda proje firmalarından PROWORK koordinatörlüğünde, Odamız ortaklığında yürütülen ERASMUS+ projesi SKILLS+ ın ikinci toplantısı HOLLANDA’nın Burgh – Haamstede şehrinde yapıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile birlikte Hakkari’de bir dizi ziyaret ve etkinliklere katıldı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Türk Basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak her yıl 24 Temmuz´da kutlanan Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Parmaksız Nevşehir’in il oluşunun 65. Yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
NTSO Yönetim Kurulu M. Arif Parmaksız TOBB Nevşehir Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitesi üyelerinden oluşan heyeti kabul etti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı 12 Temmuz 2019 Cuma günü gerçekleştirildi.
Nevşehir'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Diriliş Meydanı'nda düzenlenen programa çok sayıda vatandaş katıldı.
Türkiye, 15 Temmuz 2016 gecesi demokrasisine ve hukuk devleti yapısına kasteden hain ve alçakça bir saldırıyı geri püskürterek şunu açıkça göstermiştir: Gücünü sandıktan, yetkisini milletten almayan bir idareyi asla meşru kabul etmeyiz. Demokrasi ve mille
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya’yı makamında kabul etti.