Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası´nın Ulusal Ajans Hibesi ile gerçekleştirmeye hak kazandığı "Nitelikli Girişimcilerle Sürdürülebilir İşletmeler (SEQUEL) projesi ilk toplantısı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası´nda gerçekleştirildi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler her ay olduğu gibi Aylık Meclis toplantısı öncesi NTSO Yönetim Kurulu Başkanlı M. Arif Parmaksız Başkanlığı´nda bir araya geldi.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı´nın Türkiye genelinde başlattığı Kamu Üniversite ve Sanayi İşbirliği toplantısı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası´nda gerçekleştirildi.
Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğrencileri Nevşehir Ticaret ve sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız´a Şükran Plaketi verdi.
Nevşehir Yardımsevenler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız´ı ziyaret ederek NTSO´nun bu güne kadar Dernek için yaptığı katkılar ve yardımlardan ötürü teşekkür etti.
Çağlayan Adliyesi´nde rehin alındıktan sonra şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz ile ilgili bir basın açıklaması yapan, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, "Milletimizin başı sağ olsun. Şehit Savcımıza Allah´tan
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Enstitüsü Müdürlüğünden TOBB´a gönderilen 20/01/2015 tarihli ve 97984980/209.03/519 sayılı "Laboratuvar Yetkilendirme" konulu yazı ekte sunulmaktadır.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Anadolujet´in NTSO garantörlüğünde başlattığı Antalya-Kapadokya uçak seferlerinin Antalya´ya gelen turistlerin Kapadokya Bölgesi´ne transferini sağlayarak bölge turizmine öneml
Meram Elektrik Dağıtım Şirketi MEDAŞ´tan yapılan açıklamaya göre 12.04.2015 Pazar günü saat 09.00 ile 16.00 saatleri arasında şehrin bazı bölgelerinde programlı elektrik kesintisi yapılacak.
Nevşehir´de Patates tohumu üretimi yapan bir firma, Türkiye'de özel sektöre ait ilk yerli ıslah patates tohumunun tescil ettirdi.