Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayları ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası´nı ziyaret ederek NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız´ı ziyaret etti.
Rusya Federasyonu´nun St. Petersburg şehrinde düzenlenecek St. Petersburg Uluslar arası Ekonomi Forumu vesilesiyle, Rusya Sanayiciler ve Girişimciler Birliği (RSPP) İle işbirliği içerisinde, TOBB Başkanı Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu´nun katılımıyla, 18 Ha
Yurtdışından EK-1´de yer alan mevzuat kapsamında test/belgelendirme hizmeti satın alan firmalarımızca EK-2´de yer alan formun doldurularak 22 Haziran 2015 tarihine kadar odamıza gönderilmesi gerekmektedir.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız NTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Her ay yapılan Meclis toplantısı öncesi Kadın Girişimciler İl Kurulu´nun projeleri ve çalışmaları k
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. NTSO Meclis Salonu´nda yapılan toplantıya NTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri ve Meslek Komitesi Başkanları katıldı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası´nda iki yıldır Meclis Başkan Vekilliği görevini yürüten ve 7 Haziran 2015 Seçimleri´ nde MHP Milletvekili seçilen Mehmet Varol NTSO´ ya veda etti.
Nevşehir 1.Bölge İşletmesi sorumluluk alanı içerisinde yer alan Ek´te bilgileri belirtilen bölgelerde yapılacak çalışmalar nedeniyle programlı elektrik kesintisi yapılacaktır. Çalışmaların programlanan süreden erken tamamlanması halinde kesinti bitiş saat
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası´na kayıtlı üyelerin aidat ödemeleri için ayrılan süre 30 Haziran 2015 mesai bitiminde sona eriyor.
Türkiye Yardımsevenler Derneği Nevşehir Şube Başkanı Fatma Bay ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası´nı ziyaret ederek, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile bir süre görüştü.