UKRAYNA GÜMRÜK KAPILARI 2015-02-12 00:04:00
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´nden alınan 09.02.2015 tarihli ve 0441/2517 sayılı yazıda
İstanbul Tİcaret Odası'ndan alınan yazıda, Vietnam'ın Ho Chi Minh şehrinde düzenlenecek olan "Vietnam 17. Deri ve Ayakkabı Fuarı"nın milli katılım organizasyonunun Odaları tarafından düzenleneceği ve fuar katılımının %50 devlet destekği kapsamında olduğu
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Gülper Gündüz Yassı Başkanlığı´nda toplanarak çalışmalarına başladı.
Bir süre önce yeni icra komitesini oluşturan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu çalışmalarına başladı. Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülper Gündüz Yassı Başkanlığı´nda Kurul çalışmalarını ve yapılması planlanan çalışmaları anla
Çömlekçilik mesleğini Hititler´den bu yana sürdüren Avanos´ta açılan Türkiye´ nin ilk ve özel yeraltı müzesi görenlerin büyük ilgisini topluyor.
Nevşehir Merkeze bağlı Sulusaray Kasabasında Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Projesi kapsamında Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca yatırımı onaylanan 8 dekar alanda kurulu Katlı Tarım Limited Şirketi´ne ait güneş enerjisi ısıtmalı modern
Ocak ayında çalışmalarını tamamlayarak Nevşehir Şubesi´ni açan İlim Yayma Cemiyeti Nevşehir Şube Başkanı Ahmet Avlanmaz Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce´yi ziyaret etti.
Nevşehir Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası´nı ziyaret etti.
İhraç edilen ürün beraberinde kullanılan ahşap ambalaj malzemelerin uluslararası mevzuata uygun olmamaları sebebiyle 2014 yılı Eylül ve Ekim ayına ait 19 adet bildirim alınmıştır.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, NTSO Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler Kurulu aylık toplantısını gerçekleştirdi.