Bosna Hersek´in başkenti Saraybosna´da daha önce 5 defa gerçekleştirilen ve önemli iş anlaşmalarına vesile olan Bosna-Hersek Türk Ürünleri Fuarı, 6. kez Türk girişimcisine Bosna Hersek ve Balkan ülkelerinin profesyonelleri ile buluşma imkanı sağlayacaktır
Kısa adı KEİB olan Karadeniz Ekonomik İş Birliği Rusya Konseyi Türkiye Temsilcisi Erdoğan Gündüz Polat ve beraberindeki heyet Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce´yi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen "Patent Marka ve Tasarım Bilgilendirme" toplantısı NTSO Toplantı ve Eğitim Salonu´nda yapıldı.
9.DÜNYA ODALAR KONGRESİ 2015-03-16 00:07:00
Dünya Odalar Kongresi´nin dokuzuncusu 10-12 Haziran 2015 tarihlerinde, Milletlerarası Ticaret Odası Dünya Odalar Federasyonu tarafından, Torino Ticaret Odası işbirliğinde, İtalya´nın Torino kentinde düzenleneceği bildirilmiştir.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız, Nevşehir´de faaliyet gösteren Turistik Halı sektör temsilcileri ile bir araya gelerek 2015 turizm sezonu öncesi çözüm bekleyen sektörel problemler konusunda fikir alışverişinde bulundu.
Nevşehir BİMS Sanayiciler Derneği Başkanı Yılmaz Özaltın ve Yönetim Kurulu üyeleri M. Arif Parmaksız´a, GTİ Yönetim Kurulu Başkanlığı´na yeniden seçilmiş olması sebebiyle bir kutlama ziyareti gerçekleştirdi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Gümrük ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı´na yeniden seçilen M. Arif Parmaksız´ı ziyaret etti.
Ülkemizin önemli geleneksel tatlılarından biri olan Antep Baklavası´nın Gaziantep Sanayi Odası tarafından, Türk Patent Enstitüsü ve Avrupa Birliği-Tarım ve Gıda Komisyonu nezdinde tescillenerek kendine özgü özelliklerinin korunması sağlanmıştır.
27 Mart 2015 Cuma günü saat 15:00 `te NTSO binasında gerçekleştirilecek olan Bilim Sanayi ve Teknoloji Destekleri Bilgilendirme Toplantısına tüm üyelerimizin ilgi ve katılımını bekleriz.