TOBB den gelen yazıda, Türkiye İsviçre Ticaret Odasınca ve Union Bancaire Privée sponsorluğunda "Otomatik Finansal Bilgi Değişimi" teması altında, 21 Ekim 2015 Çarşamba günü, Ankara Mövenpick Oteli´nde bir konferans düzenleneceği bildirilmiştir.
Türkmenistan Ticaret ve Sanayi Odası´ndan alınan yazıda, 7. Uluslararası Türkmenistan Yatırım Forumu´nun, 10 - 11 Kasım 2015 tarihlerinde, Türkmenistan´ın Milli Turizm Bölgesi Awaza´ da gerçekleştirileceği bildirilmektedir.
Ülkemizde 1987 yılından bu yana her yıl 4-10 Mayıs tarihleri "İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası" olarak kutlanmakta ve Bakanlığımız tarafından Hafta kapsamında etkinlikler düzenlenmektedir. 2011 yılından itibaren her iki yılda bir gerçekleştirilen ve Bakanl
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı´ndan alınan yazıda, ihraç ürünlerin ambalajlanmasında kullanılan ahşap malzemelerin uluslar arası mevzuata uygun olmaması nedeniyle 2015 yılı Eylül ayına ait 21 adet bildirim alındığı, bu bildirimlerin büyük bir kısmını
TOBB'dan alınan bir yazıda, Türkiye İsviçre Ticaret Odasınca ve Union Bacaire Privee sponsorluğunda "Otomatik Finansal Bilgi Değişimi" teması altında, 21 Ekim 2015 Çarşamba günü, Ankara Mövenpick Oteli'nde bir konferans düzenleneceği bildirilmektedir.
Ahiler Kalkınma Ajansı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliğinde 17-18 Kasım 2015 tarihlerinde Proje Döngüsü Eğitimleri düzenlenecek.
İşletmelerde E-Denetim, E-Fatura ve E-Defter Uygulamaları hakkında bilgilendirmelerin yapılacağı seminer 3 Kasım 2015 tarihinde saat 14:00´te NTSO Hizmet Binası 3. kat toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.
Pakistan Büyükelçiliği´nden alınan bir yazıda, Pakistan Demiryolları Bakanlığı´nın, Pakistan Demiryolları 1. Ana Hattı´nın Lodhran-Kotri bölümünün İhale Belgeleri, CBI için Yerleşik İnşaatların Denetimi ve Şartnameleri, Otomatik Tren Koruma Sistemi (ATP)