BİMS Sanayiciler Derneği Başkanı Necdet Civelek, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleri Serhat Sonugelen ve Adnan Karakaya ile birlikte Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız 'a nezaket ziyaretinde bulundular.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve NTSO, GTİ. AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Düzce’de meydana gelen sel ve heyelan felaketi için geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundular. Hisarcıklıoğlu ve Parmaksız,
Kayseri Bölge Koordinatörlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren Türk Standartları Enstitüsü Nevşehir Temsilciliği’nin, Nevşehir Belgelendirme Müdürlüğüne dönüştürülmesiyle ilgili olarak açıklama yapan Parmaksız;
Hollanda proje firmalarından PROWORK koordinatörlüğünde, Odamız ortaklığında yürütülen ERASMUS+ projesi SKILLS+ ın ikinci toplantısı HOLLANDA’nın Burgh – Haamstede şehrinde yapıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile birlikte Hakkari’de bir dizi ziyaret ve etkinliklere katıldı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Türk Basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak her yıl 24 Temmuz´da kutlanan Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Parmaksız Nevşehir’in il oluşunun 65. Yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.
NTSO Yönetim Kurulu M. Arif Parmaksız TOBB Nevşehir Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitesi üyelerinden oluşan heyeti kabul etti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı 12 Temmuz 2019 Cuma günü gerçekleştirildi.
Nevşehir'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Diriliş Meydanı'nda düzenlenen programa çok sayıda vatandaş katıldı.