Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Ahiler Kalkınma Ajansı’nın işbirliği ile düzenlenen “Kazakistan Alım Heyet Organizasyonu” Oda üyelerinin yoğun katılımı ile NTSO’da yapıldı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız TOBB İl Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurul Başkanları’nı ve üyelerini kabul ederek bir süre görüştü.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis Toplantısı yapıldı. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda yapılan toplantıya Oda Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri, Meslek Komitesi Başkanları ve Disiplin Kurulu üyeleri, NTB Yönetim Kurulu B
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız, Şanlıurfa’da şehit olan Nevşehirli Uzman Çavuş Şevket Tekin için taziye mesajı yayımladı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız ilimiz gıda üreticilerini, tarım makine üreticilerini ve meyve sebze ticareti yapan bütün üyelerini 1 Aralık Pazar günü Kazakistan’dan gelen alım heyeti ile iş görüşmeleri yapmak üzere NTSO ya dav
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası ve Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası; Kayseri Ticaret Odası ev sahipliğinde düzenlenen İç Anadolu Bölgesi Oda/Borsa İstişare Toplantısına katıldı.
TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Ankara’da temaslarına devam eden NTSO Başkanı Parmaksız, Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş ve beraberindeki heyeti kabul ettiler.
NTSO Yönetim Kurulu Başkanı ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız Trakya’da düzenlenen bir dizi ziyaret ve etkinliklere katıldı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız Mevlid Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, NTSO ve GTİ AŞ.Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile birlikte önce Mersin'de Narenciye Festivali’'ne ardından da Milas'ta Zeytin Hasatı Şenliği’ne katıldılar.