NTSO ve GTİ.AŞ Yönetim Kurulları Başkanı M.Arif Parmaksız , TOBB Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet ile birlikte Sivas’ta bir dizi ziyaret, açılış ve etkinliklere katıldı.
Türkiye'deki tüm organize sanayi bölgelerinin çatı kuruluşu olan Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşunun (OSBÜK) 17. Olağan Genel Kurulu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kuleler Konferans Salonu’nda yapıldı. Genel Kurula; Sanayi Teknoloji
Nevşehir İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata, Merkez İlçe Komutanı Jandarma Yüzbaşı Adem Akgümüş ve iş adamı Halil Doğan’dan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Osman Vergiveren’e ziyaret.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve NTSO, GTİ.AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, ODTÜ Mikroelektromekanik Sistemler Araştırma ve Uygulama Merkezi’ni (MEMS) ziyaret etti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na iki ülke ilişkilerine yaptığı katkılardan dolayı "İspanya Sivil Liyakat Nişanı Encomienda Payesi" verildi.
Haymana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fazlı Çınar ve beraberindeki heyet Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve NTSO, GTİ.AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı ziyaret etti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulları Başkanı M. Arif Parmaksız, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tuncay Şahin’in
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı üyelerin 2019/1 dönemi aidat ödemeleri için ayrılan süre 28.06.2019 Cuma mesai bitiminde sona eriyor.
Hanau IHK Başkan yardımcılığı görevine tekrar seçilerek, ilimizi Almanya’da temsil etmeye devam eden Salih Taşdirek ile telefon ile görüşen Parmaksız, kendisini tebrik ederek başarılar diledi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Parmaksız mesajında, “Milletçe güzelliklerin, iyiliklerin, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaştığı, dargınlıkların ve kırgı