Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından e-fatura ve e-defter uygulamaları konulu eğitim yoğun bir katılımla NTSO Hizmet Binasında gerçekleştirildi.
KOSGEB ve Vakıfbank KOBİ´ler için birleşerek işbirliği programını hayata geçirdi. Vakıfbank, KOSGEB veri tabanına kayıtlı, güncel KOBİ beyannamesi onaylı işletmelere, uygun koşullarla kredi ve bankacılık hizmeti sunacak.
TÜKSİAD Derneği 14 Kasım 2015 Cumartesi günü Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası´nda "Kabak Çekirdeği" konulu bir toplantı düzenleyecektir. Kabak çekirdeği üretimi ve ticareti ile ilgili mevcut durumun ortaya konacağı ve hedeflerin belirleneceği toplantıya
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´nin katkılarıyla her sene düzenli olarak gerçekleştirilen eğitim yardımları çerçevesinde bu eğitim döneminde dağıtılmasına karar verilen kışlık mont yardımı, NTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cengiz Yıldız, Yönetim Kurul
IMF başkanı Christine LAGARDE´ın, TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU´nun misafiri olarak Nevşehir´e geleceğini açıklayan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif PARMAKSIZ, IMF Başkanı´nı Kapadokya´da ağırlayacaklarını söyledi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız yazılı bir açıklama yaparak E-Tebligat uygulamasının 1 Ocak 2016 tarihinde başlayacağını dile getirdi.
Dışişleri Bakanlığı 'ndan alınan bir yazıya atfen, Kanada'nın Manitoba Eyaleti'nin başkenti Winnipeg'de 25-27 Mayıs 2016 tarihlerinde "Centrallia 2016" uluslararası bir ticaret ve yatırım forumunun düzenleneceği bildirilmektedir.