Ahiler Kalkınma Ajansı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliğinde 17-18 Kasım 2015 tarihlerinde Proje Döngüsü Eğitimleri düzenlenecek.
İşletmelerde E-Denetim, E-Fatura ve E-Defter Uygulamaları hakkında bilgilendirmelerin yapılacağı seminer 3 Kasım 2015 tarihinde saat 14:00´te NTSO Hizmet Binası 3. kat toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı´ndan alınan yazıda, ihraç ürünlerin ambalajlanmasında kullanılan ahşap malzemelerin uluslar arası mevzuata uygun olmaması nedeniyle 2015 yılı Eylül ayına ait 21 adet bildirim alındığı, bu bildirimlerin büyük bir kısmını
Pakistan Büyükelçiliği´nden alınan bir yazıda, Pakistan Demiryolları Bakanlığı´nın, Pakistan Demiryolları 1. Ana Hattı´nın Lodhran-Kotri bölümünün İhale Belgeleri, CBI için Yerleşik İnşaatların Denetimi ve Şartnameleri, Otomatik Tren Koruma Sistemi (ATP)
TOBB´dan gelen yazıda, 10.Gıda Teknolojileri Asya 2016 Uluslararası Fuar ve Konferansının, 13-15 Mayıs 2016 tarihlerinde, Pakistan´nın Karaçi şehrinde düzenleneceği bildirilmektedir.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ilgili kuruluşu Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Avrupa Birliği´nin Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı olan IPA´nın Kırsal Kalkınma Bileşeni kapsamında uygulanacak yatırımlara ilişkin olarak, On beş
TOBB´dan gelen yazıda, Pakistan Yatırım Konferansı´nın, 4-5 Kasım 2015 tarihlerinde, Pakistan´ın İslamabad şehrinde düzenleneceği bildirilmektedir.