Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´nin katkılarıyla her sene düzenli olarak gerçekleştirilen eğitim yardımları çerçevesinde bu eğitim döneminde dağıtılmasına karar verilen kışlık mont yardımı, NTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cengiz Yıldız, Yönetim Kurul
IMF başkanı Christine LAGARDE´ın, TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU´nun misafiri olarak Nevşehir´e geleceğini açıklayan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif PARMAKSIZ, IMF Başkanı´nı Kapadokya´da ağırlayacaklarını söyledi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız yazılı bir açıklama yaparak E-Tebligat uygulamasının 1 Ocak 2016 tarihinde başlayacağını dile getirdi.
Dışişleri Bakanlığı 'ndan alınan bir yazıya atfen, Kanada'nın Manitoba Eyaleti'nin başkenti Winnipeg'de 25-27 Mayıs 2016 tarihlerinde "Centrallia 2016" uluslararası bir ticaret ve yatırım forumunun düzenleneceği bildirilmektedir.
ÇAĞRI İLANI 2015-12-21 00:08:00
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 18.12.2015 tarihi itibari ile IPARD II 1. Çağrı İlanına çıkmış olup, hibelerden İlimiz potansiyel faydalanıcılarının haberdar olarak azami ölçüde faydalanabilmeleri amaçlanmıştır. İlan metni ekte sunulmuştur.
IPARD II - 1.Başvuru Çağrısı Yayımlandı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı´nın ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 18 Aralık 2015 tarihinde Birinci Başvuru İlanına çıkmış bulunmaktadır. Başvuru kabulüne ilişkin bu çağrı,
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde 2015 yılının son Oda/Borsa Müşterek Toplantısı Nevşehir Milletvekillerinin katılımıyla yapıldı.
Kito (Ekvator) Ticaret Müşavirliğimizden alınan bir yazıya atfen, Ekvatorlu şirket ve vatandaşlar tarafından Müşavirliğimize iletilen bilgi taleplerinin incelenmesi neticesinde, ülkemiz resmi kurumlarının ve şirketlerinin adları kullanılmak suretiyle düze