SEMİNER 2016-03-17 00:05:00
18 Mart 2016 Cuma günü saat 14:00´de Nevşehir Ticaret Borsası toplantı salonunda, Et ve Et Ürünleri Teknolojisi, Yurtiçi Canlı Hayvan Nakil Uygulamaları, Hijyen ve Kasaplık eğitimi hakkında seminer düzenleneceği bildirilmiştir.
Tarım ve gıda sektöründe faaliyet gösteren üretici örgütlerinin ürünlerinin tanıtımı ve pazarlamasında; tanıtım, pazarlama stratejileri ve pazarlama iletişim kanallarının iyi kullanılması ve etkinliğinin artırılması gerekmektedir. Bu nedenle fuara katılım
.Sağlık Bakanlığı´nın hazırlamış ve Halk Sağlığı Müdürlüğümüze göndermiş olduğu, 2016/2 sayılı Sıtma Hastalığı ile Mücadele Hizmetlerinin Yürütülmesi Genelgesi´nde; sıtma hastalığının, enfekte dişi Anofel türü sivrisineklerin sokmasıyla insanlara bulaşan
İhraç ürünlerin ambalajlanmasında kullanılan ahşap malzemelerin uluslararası mevzuata uygun olmaması nedeniyle 2015 yılı Şubat ayına ait 13 adet bildirim alındığı, bu bildirimlerin büyük bir kısmının bitkisel veya hayvansal ürünler dışındaki ürünlerin ihr
Türkiye-İran Karma Ekonomik Komisyon 25. Dönem Toplantısı´nın 7-9 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü bildirilmekte olup, toplantı sırasında gündeme getirilmesinde fayda görülen konulara ilişkin bilgi notu talep edilmektedir.
Çanakkale Zaferi´nin 101.Yıl Dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle mesaj yayımlayan Parmaksız;
Eşbaşkanlığı Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet Yılmaz tarafından "Türkiye-Mali Karma Ticaret ve Ekonomik Komitesi (KEK) 3. Dönem Toplantısı"nın 2016 yılı Nisan ayı içerisinde Bamako´da gerçekleştirilmesinin planlandığı iletilmektedir.
AZERBAYCAN'DAKİ FUARLAR 2016-03-18 00:01:00
2016 yılında Azerbaycan´da düzenlenecek uluslararası fuar ve konferanslara ilişkin bilgiler yer almaktadır. Söz konusu liste TOBB web sitesinin (www.tobb.org.tr) "Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyuruları-Azerbaycan" bölümündeki dokümanda yer a
KOSGEB, ülkemiz plan/programlarında belirlenen ve öncelikli olarak desteklenmesi gereken imalat sanayi İçin, yeni hazırlamış olduğu KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı kapsamında ilk Proje Teklif Çağrısına çıkıyor.
1. Uluslararası B2B İletişim Fuarı "Brest 2016"nın, 21-22 Nisan 2016 tarihlerinde, Brest Bölgesel İdari Komitesi ve Belarus Ticaret ve Sanayi Odası´nın Brest Şubesi işbirliğinde, Belarus´un Brest şehrinde düzenleneceği bildirilmektedir.