Gümrük ve Turizm İşletmeleri (GTİ) AŞ Genel Kurulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, GTİ AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Arif Parmaksız’ın katılımıyla Ankara’da gerçekleştirildi.
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı büyük günün 99. Yıl dönümünü hep birlikte kutlamamın gururunu yaşıyoruz.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerifin müjdecisi Berat Kandilinizi tebrik ediyorum dedi
Nevşehir TSO Yönetim Kurulu Başkanı Parmaksız, Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi Oda Eşleştirme Projeleri Lansman Toplantısı’na katıldı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Gümrük Turizm İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulları Başkanı M.Arif Parmaksız, MODEF 2019 Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı açışına katıldı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan’ı M. Arif Parmaksız “Miraç Kandili ” münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı;
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız’ın katıldığı toplantı, T.C. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Kahramanmaraş Milletvekilleri
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı, 64. ve 65. dönem Maliye Bakanı Naci Ağbal, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Nevşehir’de iş adamlarıyla NTSO'da bir araya geldi
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen Nevşehir Esnaf Buluşmasına katıldı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Nevşehir Programı kapsamında, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ‘ Sektörel Sorunlar ve Çözüm Önerileri İstişare Toplantısı’na katıldı.