Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız; 19/08/2016 tarih ve 29806 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren 6736 sayılı "Bazı Alacakların Yapılandırılmasına İlişkin Kanun" hakkında açıklamalarda bulundu.
Gümrük Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ve TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Kapıköy Gümrük Kapısının temel atma töreni için Van´da bulunan Nevşehir TSO ve Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulları Başkanı M. Arif PARMAKSIZ, Van´da
Nevşehir TSO ve Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulları Başkanı M. Arif PARMAKSIZ, Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Bülent TÜFENKÇİ ve TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Malatya´da bir dizi ziyaret açılışlara katıldı.
Gümrük Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi ve TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu ile birlikte Elazığ´da bulunan Nevşehir TSO ve Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulları Başkanı M. Arif PARMAKSIZ, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen terör eyl
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı´ndan TOBB´ne gelen yazıda, TOBB ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı işbirliğinde, 25 Ekim 2016 Salı günü, TOBB Kabul Salonu´nda, iki ülkenin Tarım Bakanları ve TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu´nun iştirak
Geri Kazanım Sanayicileri Derneği (GEKSANDER) tarafından TOBB´ne gelen yazıda, Mesleki Yeterlilik Kurumu ile imzaladıkları işbirliği protokolü kapsamında; - Atık Yöneticisi (Seviye 6) - Endüstriyel Ambalaj Yeniden Kullanıma Hazırlama İşçisi (Seviye 3)
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot yardımı yapıldı. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası´nda gerçekleştirilen kışlık bot dağıtımı törenine, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksı
Mesajında, Türkiye Cumhuriyeti´nin, Türk Milleti adına Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün gerçekleştirdiği en büyük atılım olduğunu ifade eden Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, şunları kaydetti:
TOBB´den Odamıza gelen yazıda; Bilindiği üzere 03.08.2016 tarihli ve 6736 sayılı "Bazı Alacakların Yapılandırılmasına İlişkin Kanun" 19.08.2016 tarihli 29806 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.
Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü´nden, Polis Baş Müfettişliği görevine getirilen Metin Kalayoğlu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce´ye veda ziyaretinde bulundu.