Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı´ndan TOBB´ne gelen yazıda, TOBB ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı işbirliğinde, 25 Ekim 2016 Salı günü, TOBB Kabul Salonu´nda, iki ülkenin Tarım Bakanları ve TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu´nun iştirak
Geri Kazanım Sanayicileri Derneği (GEKSANDER) tarafından TOBB´ne gelen yazıda, Mesleki Yeterlilik Kurumu ile imzaladıkları işbirliği protokolü kapsamında; - Atık Yöneticisi (Seviye 6) - Endüstriyel Ambalaj Yeniden Kullanıma Hazırlama İşçisi (Seviye 3)
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot yardımı yapıldı. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası´nda gerçekleştirilen kışlık bot dağıtımı törenine, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksı
Mesajında, Türkiye Cumhuriyeti´nin, Türk Milleti adına Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün gerçekleştirdiği en büyük atılım olduğunu ifade eden Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, şunları kaydetti:
TOBB´den Odamıza gelen yazıda; Bilindiği üzere 03.08.2016 tarihli ve 6736 sayılı "Bazı Alacakların Yapılandırılmasına İlişkin Kanun" 19.08.2016 tarihli 29806 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.
Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü´nden, Polis Baş Müfettişliği görevine getirilen Metin Kalayoğlu, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce´ye veda ziyaretinde bulundu.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Körfez İşbirliği Konseyi Odaları Federasyonu (FGCCC) tarafından Bahreyn'in başkenti Manama'da "TOBB-Körfez İşbirliği Konseyi 2. İş ve Yatırım Forumu" düzenlendi.
Sizin Oraların Nesi Meşhur? Sloganı ile her sene Antalya´da düzenlenen YÖREX bu sene 70 ilden katılımcının standı ile 100.000 e yakın ziyaretçiyi ağırladı. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Nevşehir Ticaret Borsasının ortaklaşa bir stant ile katılım
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı´ndan TOBB´ne gelen yazıda, ihraç ürünlerin ambalajlanmasında kullanılan ahşap malzemelerin uluslararası mevzuata uygun olmaması nedeniyle 2016 yılı Eylül ayına ait 16 adet bildirim alındığı, bu bildirimlerin büyük bir
Aralık ayı içerisinde NTSO Eğitim Salonunda Ahiler Kalkınma Ajansı işbirliğinde Kosgeb Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verilecek.