Ekonomi Bakanlığı´ndan TOBB´ne gelen yazıda, Irak´ın Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği´nden alınan bir yazıya atfen, Irak Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen tıbbi ekipman ihaleleri duyurusu TOBB´ne iletilmektedir. İhalelere ilişkin son başvuru
Dışişleri Bakanlığı´ndan TOBB´ne gelen yazıda, Katar Devleti Başbakanı Şeyh Abdullah Bin Nasser Bin Khalifa Al Thani´nin himayelerinde, 5. Katar Uluslararası Tarım Sergisi´nin 22-25 Mart 2017 tarihlerinde Katar´da düzenleneceği bildirilmektedir.
Nevşehir Defterdarı Hatice İşcen Ercoşman veda ziyaretleri kapsamında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız´ı ziyaret etti.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Nevşehir Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünden Odamıza gelen yazıda, ekli listede özellikleri belirtilen büro malzemeleri Milli Emlak Müdürlüğünce aşağıda belirtilen tahmini bedel üzerinden, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51 inci maddesinin (a) fıkr
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Başkan Yardımcısı Mikdat Şahin ve Ömer Güçlü, Nevşehir´e atanan ve görevine başlayan Defterdar Orhan Taş´a hoş geldin ziyaretinde bulundu. Taş´a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan İnce, yeni
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Başkan Yardımcıları Mikdat Şahin ve Ömer Güçlü, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü´ne atanan Prof. Dr. Mazhar Bağlı´yı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.
1. Tigrai Uluslararası İmalat Sanayii Fuarı 26-29 Mayıs 2017 tarihleri arasında Mekelle, Tigray, Etiyopya'da gerçekleşecektir.
Ekonomi Bakanımız Sn. Nihat Zeybekçi' nin traktör üretiminde yerlileşme oranının arttırılmasına yönelik çalışma yapılması talimatları üzerine, 19.01.2017 tarihinde Ekonomi Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlı
Afganistan Ticaret ve Sanayi Odası ve `The Bright Business Complex´ firması tarafından, 2-5 Mayıs 2017 tarihlerinde, Kabil´de Birinci Uluslararası Plastik Sanayi Fuarı düzenleneceği bildirilmektedir.